PDA

View Full Version : Clone campaigns with Router


james201
03-01-2004, 07:14 PM
ive tried opening lots of ports but have not found a solution yet.

does anyone know of what router ports i need to open to play online plz?

thanks

pbguy1211
03-01-2004, 09:52 PM
nope. check the zone pages for specifics. you can always IP into a game once someone has the IP address.

Sithmaster_821
03-02-2004, 01:02 AM
I play with a router, and the biggets problem I get is that I can't see anyone who joins after me. Its kinda annoying, but I cna still play.

BTW, welcome to our boards.

saberhagen
03-04-2004, 07:15 PM
You need to open inbound and outbound TCP and UDP access on ports 2300 to 2400 and 6073.

james201
03-04-2004, 11:29 PM
still no luck. i wana play on the zone i can get upto connecting to ultiplayer game then i cant join! :(

saberhagen
03-06-2004, 12:59 PM
Just remembered the Zone needs more ports opening, the ones I told you are just for SWGB/CC itself.

Try opening the following as well:

81, 82, 83
1024 to 2000
28000 to 29999

But I have to warn you that even with all these open on my software firewall, I've never managed to get it working with the zone so I usually have to turn it off to play, and that's not really an option with a hardware firewall.