PDA

View Full Version : Server not showing in ASE


Khier
04-04-2004, 01:18 AM
When I create a server, it shows up in the default JA browser, but I can't get it to show in ASE. Can somebody help?

Amidala from Chop Shop
04-04-2004, 01:32 AM
In ASE, look in the folder Special -> LAN Servers. It should be in there.

Sam Fisher
04-04-2004, 01:40 AM
Thanks.. I've been looking for that answer.