PDA

View Full Version : Multiplayer question


Victor123guy
10-01-2001, 06:20 PM
Do you need that zone download to play online with the game?

Eets
10-01-2001, 06:22 PM
not necessarily. you can also host games via your IP.

Victor123guy
10-01-2001, 06:27 PM
how would someone get your IP. Or would it just show up on the list

Eets
10-01-2001, 06:30 PM
When you host, there will be a little button that says IP. Post that number on the board and tell people to join your game.

Tie Guy
10-01-2001, 07:36 PM
....or, under the "run" command on your start menu type in "winipcfg" and a window will tell you what it is.