PDA

View Full Version : Ja+


ullig
06-11-2004, 01:48 PM
I Downloaded the JA+ mod but whenever I Try to set it up I freeze
(don't know how to spell it, Frost):) Why does it happen.

zERoCooL2479
06-12-2004, 01:46 PM
cause it sucks!

RoxStar
06-12-2004, 02:54 PM
Make sure you're not running any other programs when you try to install it. Or do you mean when you try to run JA+?

Wudan
06-19-2004, 12:11 PM
Originally posted by zERoCooL2479
cause it sucks!
ROFL
n1 m8

CortoCG
06-30-2004, 12:14 PM
Was is JA+? Sounds like vitamins.

ChaoZ
07-02-2004, 03:49 PM
ILL KILL YOU ALL! JA+ OWNES! I bet you people use xmod.