PDA

View Full Version : Override slowdown? Help.


Obex
06-19-2004, 04:48 AM
Today i tried out the holowan plugin, and am now experiencing major game slowdown. (the game ran beautifully before.) does the bloated size of my override folder cause this, or is it a specific plugin that is giving me trouble. any help would be appreciated.

Darth Gungis
06-19-2004, 08:51 AM
Me too, i've had BIG problems running the game cuz of that!
I dunno what i can do to run it like it did BEFORE the plug-in.

Colma Adawin
06-19-2004, 11:57 AM
well i've got 694 files in my override and the only problem i have is mods clashing so in my opinion, i dont think that could be it.

How many files do you have in your override folder? (approx.)

MattCole

Darth Gungis
06-19-2004, 12:31 PM
Originally posted by MattColejk
well i've got 694 files in my override and the only problem i have is mods clashing so in my opinion, i dont think that could be it.

How many files do you have in your override folder? (approx.)

MattCole

Ive got about 1200 files in my override folder.

Achilles
06-19-2004, 12:54 PM
Originally posted by Darth Gungis
Ive got about 1200 files in my override folder.

What specs does your computer have? You may have installed a resouce-heavy mod that may have pushed your system of the limit of what it can comfortably handle. That seems highly unlikely, but it's worth asking about.

Colma Adawin
06-19-2004, 01:15 PM
Originally posted by Darth Gungis
Ive got about 1200 files in my override folder.

WHOA!! bleeden hell and theres me thinking i had a load of files?! :D :D :D

um, your going to hate me after this but, why dont you re-install the holowan plug-in and then add your other mods / files to the override folder and this may / may not sort your problem out, or its as Achillies says:

Originally posted by Achillies
What specs does your computer have? You may have installed a resouce-heavy mod that may have pushed your system of the limit of what it can comfortably handle. That seems highly unlikely, but it's worth asking about.

this is probably the main reason.

good luck with your problem,

MattCole

Darth Gungis
06-19-2004, 03:45 PM
Originally posted by MattColejk

um, your going to hate me after this but, why dont you re-install the holowan plug-in and then add your other mods / files to the override folder and this may / may not sort your problem out, or its as Achillies says:



this is probably the main reason.

good luck with your problem,

MattCole

Right, i have tried that about a dozen times over.
And to Achilies im running at 2,1 Ghz, 512 MB Ram ,128 MB Graphics...

Colma Adawin
06-19-2004, 03:50 PM
Originally posted by Darth Gungis
Right, i have tried that about a dozen times over.
And to Achilies im running at 2,1 Ghz, 512 MB Ram ,128 MB Graphics...

Okay i'm sorry its no.1 on the 'things to do when mods mess with my game' guide :D :D i should've assumed that you did that but hey, just think of it this way, i saved someone else the fun of writing that :)

MattCole