PDA

View Full Version : Problem


Magus_X
06-23-2004, 10:13 AM
when i create a MP server, im play some minuts and after, games crash appearing a CL_Parserentities message, and game back to start screen, help me!

Neverhoodian
06-23-2004, 06:53 PM
Have you downloaded the 1.04 patch for the game? Earlier versions of the game don't really work for multiplayer anymore.

Amidala from Chop Shop
06-24-2004, 03:42 PM
Originally posted by Magus_X
when i create a MP server, im play some minuts and after, games crash appearing a CL_Parserentities message, and game back to start screen, help me!

http://www.lucasforums.com/showthread.php?s=&threadid=129633

Neverhoodian
06-25-2004, 01:45 AM
Ooh, looks like Amidala got you with that one.

If you want to play MP at all, you have to use a legit copy of JO. Just go ahead and buy the game. It shouldn't be too expensive now.

Magus_X
06-25-2004, 02:32 PM
My version is 1.02a
is i put the 1.04 this will work?
the error:

CL_Parserentitieserror:
*message*

i dont remember all message but please help me :(

Kuuki
06-25-2004, 07:58 PM
Originally posted by Neverhoodian
Ooh, looks like Amidala got you with that one.

If you want to play MP at all, you have to use a legit copy of JO. Just go ahead and buy the game. It shouldn't be too expensive now.

I'll openly state this

for one cus i dont play it, nor did i hardly even play it at all MP anyway


i have two burnt copies

and i NEVER got that message


NEVER

ppl always coping the game the quick way maybe... :)

Kuuki
06-29-2004, 01:21 PM
No comments? :D