PDA

View Full Version : Has this been done


JacenRPrime
06-23-2004, 10:33 AM
I want to know if anyone has made a mod where you can
A. Get more than one Chieftan's Gaffi (I like it as a backup weapon, but I also like completing quests, so I'd like more)
B. Make the Sith Lightsaber Upgradable (my one gripe)

Colma Adawin
06-23-2004, 10:57 AM
Originally posted by JacenRPrime
I want to know if anyone has made a mod where you can
A. Get more than one Chieftan's Gaffi (I like it as a backup weapon, but I also like completing quests, so I'd like more)
B. Make the Sith Lightsaber Upgradable (my one gripe)

A.not that i know of but cant you 'cheat' for it?

B. Yes. Simaon's Enhanced Sith Sabres

Heres his site: http://www.gknetworks.net/kotor/

Zip for enhanced Sith Sabres: http://www.gknetworks.net/kotor/enhancedsithsaber.zip
RAR for enhanced Sith Sabres: http://www.gknetworks.net/kotor/enhancedsithsaber.rar

MattCole

JacenRPrime
06-23-2004, 01:03 PM
I haven't seen a code for it, possibly since it's a quest item

Colma Adawin
06-23-2004, 01:12 PM
Is the Enhanced Sith Sabres to your liking? or is it something else you wanted? i reckon the double Sith sabre is the best

JacenRPrime
06-23-2004, 01:14 PM
That is what I wanted, thank you for that one.

I wonder if it can work with his other mod at the same time

Colma Adawin
06-23-2004, 01:17 PM
Originally posted by JacenRPrime
That is what I wanted, thank you for that one.

I wonder if it can work with his other mod at the same time

whos other mod?

MattCole

JacenRPrime
06-23-2004, 01:18 PM
His Shiamon Ancient Treasures or something...because they both have files with the same name.

Colma Adawin
06-23-2004, 01:21 PM
Originally posted by JacenRPrime
His Shiamon Ancient Treasures or something...because they both have files with the same name.

should do as ive got them BOTH working, and all i did was extract them into my override folder and overwrit the other files and i can use both which is really COOL!!!

MattCole

Darth333
06-23-2004, 01:38 PM
Originally posted by JacenRPrime
His Shiamon Ancient Treasures or something...because they both have files with the same name.
What are the names of the files? Perhaps I have the wrong packages but i don't see two files with the same names.

Colma Adawin
06-23-2004, 01:54 PM
Originally posted by Darth333
What are the names of the files? Perhaps I have the wrong packages but i don't see two files with the same names.

Shimaon's Ancient Artifacts Set v. 2.0:
and
Enhanced Sith Lightsaber v. 1.0:


MattCole

JacenRPrime
06-23-2004, 03:22 PM
they both have a upcrystals.2da and k39_sabersarc.utp file

Mono_Giganto
06-23-2004, 03:46 PM
I think the Sith Saber is included with the artifacts.

Colma Adawin
06-23-2004, 03:49 PM
Originally posted by Mono_Giganto
I think the Sith Saber is included with the artifacts.

nope, they are two different files

look here:
http://www.gknetworks.net/kotor/

MattCole

StormTrooper789
06-23-2004, 04:14 PM
If u want the chief's gaffi stick then you need to use KOTOR Tool and search through the tat_ modules and look under Blueprint, Items. Then you should see a list of item names. After that, find the one that has the name of the Chief Gaffi Stick or something when you go to the description tab of the *.uti editor. Select it and extract it to your Override folder so you can use it in the giveitem cheat.

This should help ya! ;)

Colma Adawin
06-23-2004, 06:13 PM
Originally posted by StormTrooper789
If u want the chief's gaffi stick then you need to use KOTOR Tool and search through the tat_ modules and look under Blueprint, Items. Then you should see a list of item names. After that, find the one that has the name of the Chief Gaffi Stick or something when you go to the description tab of the *.uti editor. Select it and extract it to your Override folder so you can use it in the giveitem cheat.

This should help ya! ;)

WOW!!! i didn't know that could be done!! HEH HEH HEH!! im going to enjoy that!!

MattCole

tk102
06-23-2004, 08:54 PM
Yeah,
tat20_gaffichief.uti is the one you want.

RIMs
-> Modules
-> -> tat_m20aa_s.rim
-> -> -> Blueprint, Item

JacenRPrime
06-23-2004, 09:33 PM
mine didn't blueprint, so I just had to do an extract and find it manually.