PDA

View Full Version : Textures


ArmyAJ
06-27-2004, 01:38 AM
I know this may not be the right forum for this but you guys are the people I know so... ;) The texture on my game don't have that shiney effect I was wondering why, and also the after a while the lightsaber blade textures keep screwing up....

ArmyAJ
06-29-2004, 04:18 PM
No-one can help?

Colma Adawin
06-29-2004, 05:15 PM
Hello, sorry but i've only just got on here, i'm mattcole, i like helping people in need and i think i may help.

Summery of understanding:

1) Missing 'Shiny' Effect
2) Lightsabre textures mess-up

possible solution:

for ALL the grapics to be FULLY utilised you must have the grapics HIGH, i've got this and i love it.

hope this helps if not i hope this will get others to help (Trust me they WILL help if you ask)

MattCole

Darth_ToMeR
06-29-2004, 07:05 PM
Originally posted by MattColejk
Hello, sorry but i've only just got on here, i'm mattcole, i like helping people in need and i think i may help.

Summery of understanding:

1) Missing 'Shiny' Effect
2) Lightsabre textures mess-up

possible solution:

for ALL the grapics to be FULLY utilised you must have the grapics HIGH, i've got this and i love it.

hope this helps if not i hope this will get others to help (Trust me they WILL help if you ask)

MattCole
Not everyone can change to HIGH because some graphics card aren't good enough. On my second PC i have geforce4mx and i must use MEDIUM for the game run smooth.
Army, what graphic card you have?

ArmyAJ
06-30-2004, 01:25 AM
I don't think the Vid Card is the problem, I have the ATI Radeon 9800 Pro 128MB.

Jackel
06-30-2004, 03:03 AM
Army : what colour are your Sith soldiers ? silver or gold ?

Just asking because ive seen several people saying their Sith soldiers are gold and all happen to be running Radeons

Darth Gungis
06-30-2004, 10:09 AM
Ah... Running on Radeons you say... Mine WAS gold...
Anyway have you tried different combos of AA and Anisotropy? Cause that used to mess up my game sometimes.
OR you could DL the newest Radeon Catalyst version. I did and the game graphics improved considerably much.:)

Prime
06-30-2004, 12:05 PM
Moving to The Work Bench for techical support...

ArmyAJ
07-01-2004, 02:40 AM
They're Silver

FiEND_138
07-01-2004, 06:23 AM
You probably already have but I have to ask, are your drivers up to date? Have you tried to reinstall? I had a similar problem with the sith soldiers lacking any shine, & reinstalling cleared it up.

ArmyAJ
07-01-2004, 04:19 PM
Yeah, unfortunately I did do all that