PDA

View Full Version : JEDI KNIGHT II mod THREAD


questionman
07-04-2004, 05:18 PM
Hey everyone,

I have a question about Jedi Knight II mods if anyone is into those. I downloaded Jake Keating's Colosseum mod (awesome rated #1), and I am having some issues making it work. If anyone is familiar, you begin in a jail cell and there are supposed to be folks in the jail cells next to you that talk to you to initiate the game. But my version for some unknown reason has no people in the cells next to me, and I used the noclip cheat (allows player to walk through walls) to get into the cells next to me and there were invisible obstacles I presume to be people that aren't entering the game properly. Some sort of glitch. Can anyone give me any insight or have experienced the same thing with this popular mod?

(Ps I am using Mac OS X Panther, but a pk3 file is a pk3 file.)

please help!

ET Warrior
07-04-2004, 07:28 PM
http://lucasforums.com/forumdisplay.php?s=&forumid=159

That's the tech help forum, they're more likely to know how to answer your question.

Ockniel
07-15-2004, 04:05 PM
ugg, no,dont post there, Im pretty sure they wont help.

post here:

http://lucasforums.com/forumdisplay.php?s=&forumid=540

leXX
07-16-2004, 07:50 AM
I'm gonna move this to the General Editing forum. Hopefully someone there will be able to answer your question.

*thread moved*