PDA

View Full Version : how do you take a screen shot


[hl2g]VecTor
07-13-2004, 01:46 PM
Im new to the game & I was wondering on how to take a ingame screen shot for single player.

Thx inadvance

Samuel Dravis
07-13-2004, 06:01 PM
type in the console "screenshot" or bind it to a key:

/bind b screenshot

Replace b with whatever key you want it bound to.

acdcfanbill
07-14-2004, 10:19 AM
if you add silent onto the end it will take screenshots w/o writing that lil text in the upper left corner. i.e. bind b screenshot silent

[hl2g]VecTor
07-14-2004, 12:57 PM
Thank You so much!!