PDA

View Full Version : how do i make a new class ?


aluuan
07-18-2004, 07:51 AM
i am trying to make a class called Sith Lord but i cant seems to get the new class labled at char selection what am i doing wrong?

Doom_Dealer
07-18-2004, 09:11 AM
Im not entirely sure that you can make a new class, although by looking at the classes.2da file quickly i think it should be possible,

you can edit a classes name by editing the Dialogue.tlk file, you need to use Tk102s tlkeditor (see list of downloads) and then find the entry for the Name of the class you want to change the name of i.e. Jedi Guardian, Jedi Consular etc.etc. Change this, then save the file and the name of the class will of changed,

aluuan
07-18-2004, 09:28 AM
Originally posted by Doom_Dealer
Im not entirely sure that you can make a new class, although by looking at the classes.2da file quickly i think it should be possible,

you can edit a classes name by editing the Dialogue.tlk file, you need to use Tk102s tlkeditor (see list of downloads) and then find the entry for the Name of the class you want to change the name of i.e. Jedi Guardian, Jedi Consular etc.etc. Change this, then save the file and the name of the class will of changed,
thnaks dont want to make a fully new class but i would like to make one with exististing dark powers.

aluuan
07-18-2004, 09:49 AM
bah his tlk edit dont work on my xp.. i s there another one that will work?

Darth Dex
07-18-2004, 10:29 AM
It works fine for me and I have XP. I don't know what to say. :confused: :confused: :confused: :confused:

aluuan
07-18-2004, 10:29 AM
found NWn tlk editor that did the trick (sith lord) now shows up at char selection screen now:)

aluuan
07-18-2004, 10:31 AM
is it possible to add more classes without over writing scout etc?