PDA

View Full Version : cd problem?!


dhraad
07-20-2004, 12:45 PM
There seems to be a problem every other time I try to run JA or load a saved game...an error message pops up saying I dont have disk 1 in the drive, which I do.

I bought it yesterday, and it IS the updated version (1.01), so I have no idea why I'm having these problems.

Any help would be much appreciated.

Rumor
07-20-2004, 01:15 PM
make sure its in the drive you installed from

Crow_Nest
07-21-2004, 10:07 AM
Are you using a no-cd patch? If so that could be the problem.

Amidala from Chop Shop
07-21-2004, 11:54 AM
Originally posted by |GG|Crow_Nest
Are you using a no-cd patch? If so that could be the problem.

Please read the post more carefully before responding:

Originally posted by dhraad
...an error message pops up saying I dont have disk 1 in the drive, which I do.

Crow_Nest
07-22-2004, 09:12 AM
Originally posted by Amidala from Chop Shop
Please read the post more carefully before responding:

Amidala you proberly need to visit the technical help forums more often. :D

Using a no-cd patch gives the insert disk 1 and cl_packentties errors. And it sometimes still happen if you put in disk 1 again, because the whole game is already courrpted and needs reinstall.