PDA

View Full Version : sithlord class mod been updated..


aluuan
07-31-2004, 09:44 PM
i updated sithlord class

whats new??

gave dorak dialog that lets you to pick sitj lord as a class at the class quesions.

dl it here
http://www.pcgamemods.com/6420/

JunnHoarde
08-01-2004, 06:35 AM
Haven't been able to download yet...does this mod add any special traits after choosing or is it just for name only?

aluuan
08-02-2004, 04:13 PM
Originally posted by aluuan
i updated sithlord class

whats new??

gave dorak dialog that lets you to pick sitj lord as a class at the class quesions.

dl it here
http://www.pcgamemods.com/6420/ just the regular jedi feats .

nacho35
08-04-2004, 01:56 PM
Aluuan, quick question. I used KSE to make my guy a Jedi at the start. I really wanted to use your Sith Lord mod, but when I was given the choices by Dorak, I never received that option.

I made sure that I put the right files in override and the dialog tlk file in the main KOTOR folder.

Anyone else have a problem getting this to work? Can you tell me what dialog I am supposed to see?

aluuan
08-04-2004, 04:42 PM
odd, did you put the dorak .dlg file in override too?

nacho35
08-04-2004, 04:52 PM
Nope. I put the Dorak in KOTOR and the others in override.

Would it mess up the mod if I was already a jedi because I was.

aluuan
08-04-2004, 10:44 PM
Originally posted by nacho35
Nope. I put the Dorak in KOTOR and the others in override.

Would it mess up the mod if I was already a jedi because I was. thats why. you suppose to put the dorak .dlg in override. i thought i written it in the helpme file. no it wouldnt

nacho35
08-04-2004, 11:20 PM
you suppose to put the dorak .dlg in override.

I think I misunderstood your question. I couldn't remember which dialog went where. I just checked and I had followed your instructions correctly.

I put the regular dialog .tlk file in the main KOTOR folder and the other 2 files: classes 2DA and Dorak's .tlk in the override folder.

I just tested it again and I still don't see anything.

aluuan
08-06-2004, 08:21 AM
Originally posted by nacho35
I think I misunderstood your question. I couldn't remember which dialog went where. I just checked and I had followed your instructions correctly.

I put the regular dialog .tlk file in the main KOTOR folder and the other 2 files: classes 2DA and Dorak's .tlk in the override folder.

I just tested it again and I still don't see anything. i figured whats wrong, some how the whole dorak file broke.

nacho35
08-06-2004, 09:15 AM
Do you think U will be able to fix it? I'll gladly test it for you!