PDA

View Full Version : Any way to change characters head ingame?


-Zack-
08-25-2004, 05:22 PM
Is there any script or any other command that, so I could change my characters head? Since I use Obi-Wan's head and sometimes and it's getting really annoying, how Carth wants to play my twin brother >:(, makes me wanna kick him in the sacks...

FiEND_138
08-25-2004, 06:55 PM
Download TK102's Save Game Editor over at pcgamemods. IIRC, that function is supported with this tool & it's real easy to use.

Kick him in the sacks...RoFL!!!!!!!!!

Darth333
08-25-2004, 08:24 PM
Playing twins seems to be problematic : you could loose you head :D Check page 5 of this thread: http://www.lucasforums.com/showthread.php?s=&threadid=123671

Darth Dex
08-28-2004, 06:42 PM
That's happened to me before the first time I beat the game I had changed my apeerecne to a madoloriean and then

When Revan takes of his mask, there was no face so I missed that whole part.:(

-Zack-
08-29-2004, 04:45 AM
Revan has the same face as your character does, but the eyes are kinda yellow and evil looking.

Darth Dex
08-29-2004, 08:16 AM
I know, I mean't I didn't get it and I thought Revan didn't have a face or something.