PDA

View Full Version : Spawn multiple NPC's?


Chitch
09-01-2004, 08:08 AM
Is it possible to spawn more than one NPC at a time?

For example, I'd like to have a large group of Stormtroopers in a MP map without having to do the "npc spawn stormtrooper" command 20 times.

Just curious.

Samuel Dravis
09-01-2004, 09:26 AM
I don't know of any command to spawn a group of NPCs like you say. There was one in JO, apparently, but I could never get it to work.

BawBag™
09-01-2004, 09:51 AM
Would it be something (This is very random guessing here) like:

/bind <key> npc spawn stormtrooper;npc spawn stormtrooper;npc spawn stormtrooper;npc spawn stormtrooper;npc spawn stormtrooper; etc.?

Repeated as many times as needed?

:confused:

Alegis
09-01-2004, 10:48 AM
using that command they'd spawn "on" each other, you'll need to push the npc so another one can appear at that place. you could put a wait 10 or wait 20 in between it and turn around. You wont be able to move though unless you put the move command in it as well ;)

BawBag™
09-01-2004, 10:56 AM
I see.

Well, Although I could move around when the console was active in JO, I couldn't in JA, so I assumed this would have been the case.

At least I'm not going mad. :D

iamtrip
09-01-2004, 11:44 AM
/seta stormtrooper "npc spawn stormtrooper"
/bind <key> vstr stormtrooper


Maybe
npc spawn stormtrooper; wait 5; +left; wait 5; -left; wait 2;

would work also, can't remember the movement cmds though.

Chitch
09-02-2004, 07:49 AM
Sounds like binding a key would be the best way. At least I wouldn't have to type the command out each time.

Thanks!