PDA

View Full Version : Very weird problem


DarthBuzzard
09-04-2004, 04:08 PM
Ok i've run into a problem i've never seen before...

I'm trying to go to manann (last star map) but when I do, i get this... http://img.photobucket.com/albums/v417/DarthBuzzard/KotOR0000a.jpg

It looks like I'm in the Ebon Hawk crew quarters but theres only three beds and It's all dark...

I think it's two conflicting mods, I've tried using KISS to figure this out but I'm a hopeless scripter...help please! :D

:EDIT: I know what it is, but not how to fix it. Instead of seeing the Star Map vision for that world, im taken to the quarters where I should be sleeping...instead of the opening to leave, there's a black void that I can't exit from, and just below the void it says CutStart, but it's unselectable...

JBeannie
09-04-2004, 04:35 PM
I got the same problem you have to use the warp cheat

Achilles
09-04-2004, 04:41 PM
Originally posted by DarthBuzzard
Ok i've run into a problem i've never seen before...

I'm trying to go to manann (last star map) but when I do, i get this... http://img.photobucket.com/albums/v417/DarthBuzzard/KotOR0000a.jpg

It looks like I'm in the Ebon Hawk crew quarters but theres only three beds and It's all dark...

I think it's two conflicting mods, I've tried using KISS to figure this out but I'm a hopeless scripter...help please! :D

:EDIT: I know what it is, but not how to fix it. Instead of seeing the Star Map vision for that world, im taken to the quarters where I should be sleeping...instead of the opening to leave, there's a black void that I can't exit from, and just below the void it says CutStart, but it's unselectable...
I'm guessing NPC recruit mods :D
What mods do you have installed?

DarthBuzzard
09-04-2004, 04:47 PM
hmm thanks beanie.

I have no recruit mods, I like to keep all original NPC's. The latest mod I installed was Exar Kun's tomb, and it only started happening after I visited his tomb.

And when you say mod, you want what I have in my override folder or a different one?

Achilles
09-04-2004, 04:51 PM
Originally posted by DarthBuzzard
hmm thanks beanie.

I have no recruit mods, I like to keep all original NPC's. The latest mod I installed was Exar Kun's tomb, and it only started happening after I visited his tomb.

And when you say mod, you want what I have in my override folder or a different one?
I don't necessarily need each file; that would be asking you to do an awful lot of work.

I just need to know the mod names (example: Exar Kun tomb mod).

Darth333
09-04-2004, 05:40 PM
Did you use KSE to change your PC class to a weird class such as Minion or other? or did you made your PC a single jedi class (instead of multiclass?)

DarthBuzzard
09-04-2004, 06:23 PM
1. No, not minion.
2. I have 2 classes, but each is a jedi class (guardian, consular - I was messing around with KSE to see what I could get).

Darth333
09-04-2004, 07:04 PM
Originally posted by DarthBuzzard

2. I have 2 classes, but each is a jedi class (guardian, consular - I was messing around with KSE to see what I could get).
That could be the problem...:(

DarthBuzzard
09-04-2004, 07:09 PM
AAAH nooo I am rather fond of two jedi classes...

/rcon kick weird problems.

Darth333 do you think it could be conflicting mods? If so, I'm gonna get off my lazy arse and go make a KISS script...

Darth333
09-04-2004, 07:27 PM
It really looks like a kse problem...

what mods do you have?

Achilles
09-04-2004, 07:34 PM
Hey Darth Buzzard,
Any chance of you making your signature pic a little smaller? Ok, fine....a LOT smaller?

Pretty please with a cherry on top?

EDIT: Thank you :D

DarthBuzzard
09-04-2004, 07:42 PM
yea i put it up for two seconds...I didn't realize it was quite that big!!

K my override folder...(just zip/rar files)

I can't get my override folder to pase it's content, hold on.

DarthBuzzard
09-04-2004, 07:52 PM
AIOfpws2.0.1
CaloPistol
CarnivalMOD1_0
Dantooine_fix
Darthrevanmodv11
deadeye_man
Ekun
FG
FOH
Force powers
force_implant
io-tools-exe-0.0-tar-gz
Jedi Nature Robes
Jedi Band
Kotor arena 1.1
KOTOR_MODULE
Kotor savegame editor 2.11
kotor tool (insert latest version of never-ending numbers here)
kotor basment
kotor basement patch
lightside jedi sabers 2.3
ManannFC
Military Spec HK-47
Modern robes pack
mono's_mods
protector of dark
redhawkes item packs 1b and 2a
republic heavy blasters
republic soldier clothes
rhjawashop 1
rh mision jedi mod
rh rodian elder merchant
rhsf workbench1
rh sith artifacts
rh droid items packs
ROTS v 1.0
rrr
scoundrel blasters
shaimonset2
sith assassin disruptor rifles
sith_amulet
sith lord mask
svoshmods
warblade
windurobes
yukalaka

this is my override folder RAR's/Zip's. Not sure what some of it is but this is what I got...

Again, i think it's just conflicting mods but I'm happy to take suggestions

:D :D

:EDIT: OMG I'm such an idiot...I have Darth's warpband in my inventory. I put two and two together...problem solved :D

:DOUBLEEDIT: Well ,it appears it was a KSE problem, the 2 jedi classes seemed to be messing with the game. Thanks for everyones input and help :D