PDA

View Full Version : Can't use basic 6 in single player?


AIVAS
09-24-2004, 06:32 PM
I'm sorry if this has been adressed, but apparently the site is down, or my computer is having problems.

I have version 6 in the corerct folder, but in single player, the mod name is "dulled" (As it is for other multiplayer mods when loaded in singleplayer) and when i load it, I'm still playing the base game. Did you remove single player support? I'd like to know, because I really don't want to have to downgrade to 5 just to play it in single player.

razorace
09-24-2004, 09:07 PM
Support hasn't been removed. However, I imagine there'd be some issues with the modified ICARUS scripting.

But, I honestly don't know what you mean by the mod name being nulled.

AIVAS
09-24-2004, 09:09 PM
Originally posted by razorace
Support hasn't been removed. However, I imagine there'd be some issues with the modified ICARUS scripting.

But, I honestly don't know what you mean by the mod name being nulled.
I said dulled, not nulled. Where you select the mods, in setup>mods, if you don't use colored text, the mod name is a much duller yellow than the typical one, though I just found out that 5 is the same way, yet it works for SP too.

razorace
09-24-2004, 10:56 PM
Well, bare in mind that the SP stuff for OJP is just some menu file changes. You're still running the default code while in SP.

AIVAS
10-01-2004, 04:59 PM
Originally posted by razorace
Well, bare in mind that the SP stuff for OJP is just some menu file changes. You're still running the default code while in SP.
Oh, i think I see. thanks.

razorace
10-01-2004, 07:09 PM
You're welcome.