PDA

View Full Version : graphical problem


boba fett c3po
09-24-2004, 11:49 PM
i can't see the main menu background and the movie cutscenes :confused:

any one knows how to fix this?

i have a Pentium IV 2.0 ghz, Geforce 4 mx 460, 512 ram

bafana_bafana
09-25-2004, 02:59 AM
i have the same problem, black menu background, black cutscenes (just sound)...

P4 2.2, gf4 mx 440, 512 ram

JediJohn
09-25-2004, 03:18 AM
doesnt this belong in technical help

Scavenger
09-25-2004, 03:41 AM
ironic that you both have the geforce4 MX... its a real sucky video card :p

Alegis
09-25-2004, 04:52 AM
not really. Had a mx 420 (weakest in that series) for a long time and was ok.

you both got the latest nforce drivers?

Parky
09-25-2004, 08:37 AM
I have the same problem as the other guys but am too scared to download the NVidia drivers in case they make the visuals bad. What shall I do?

JediGreenLizard
09-25-2004, 07:47 PM
try the latest detonator drivers...if that doesnt work, try some of the older detonator drivers from the archive.

Andy867
09-27-2004, 01:39 AM
Try using the Forceware 66.32 drivers from guru3d.com They work wonders with the new games that require DirectX 9.0b or better

YodaKing
09-27-2004, 05:57 PM
I have the same graphics card and had the same problem all u need to do is download the new driver version 61.77 and every thing works, background animations at title screen and movies inbetween single player missions. i haven't found any new problems.

Parky
10-03-2004, 10:20 AM
Thanks for the advice. I just downloaded the driver above, and everything works fine. I can now fully appriciate this problem riddled piece of hard work!