PDA

View Full Version : audigy 2 zs sound problem


fires
09-25-2004, 11:48 PM
Im getting clicking, echoing and popping sounds from my Audigy 2 ZS.
Ive tried the following with no success.

1. reinstalled sound drivers
2. updated all drivers.
3 reinstalled os
4. removed card to a different slot
5. tried different modes/sound settings
6 used software setting instead of hardware setting
7. lowered the sound to almost unhearable but still get the annoying sounds.

Anyone else getting this problem, any other ideas how to fix it?

please help!

Stryker412
09-26-2004, 05:16 AM
I too get that. I still have yet to figure out why. It mostly happens on Kashyyk.

Silent Bob
09-26-2004, 10:56 AM
Having the same issue, some sounds are muffled and can't hear.
LA Tech Crack and breaking (http://support.lucasarts.com/tsg/SWBFQuestions/Sound%20Issues/AudioCrackBreak.htm)
LA Tech Skip Studder (http://support.lucasarts.com/tsg/SWBFQuestions/Sound%20Issues/SkippingStutteringAudio.htm)
Pretty much the same thing, but I still need to test it.

Also in the SW battlefront\install folder there's a sytem checker .exe. When I use it it says I don't have any sound hardware. ????

fires
09-26-2004, 03:54 PM
Yeah I tried that system checker thing and it said I have no sound card too lol what the hell is that??????!!!!!

Its getting beyond a joke now if theres no fix then I cant play this game, its so annoying its unbearable to play.

Forza Bajen
09-28-2004, 11:12 AM
i did have the problem but changed from software to hardware and suddenly it worked

JIMPY
09-29-2004, 02:41 PM
do we need a sound hardware and what is it and where can i get one?

phaethon
09-30-2004, 02:58 PM
JIMPY says "do we need a sound hardware and what is it and where can i get one? "

OMG are you serious ... :laughing: ROFL

You can download one OK LOL But i hope your modem line is big enough ROFL