PDA

View Full Version : server


viper1973
10-14-2004, 03:28 AM
i cant start a server with more than four players.
do i need a patch or a lisence from lucas arts,
or watt????????

viper1973
10-15-2004, 02:25 AM
NEVERMIND!!! I FOUND IT OUT ON MY OWN...
IT WAS IN THE ONLINE OPTIONS..... I JUST TURNED
UP THE CONECTION SPEED

Alegis
10-15-2004, 07:01 AM
OK KTHXBAI