PDA

View Full Version : Jedi Academy Translation


Katarn84
11-01-2004, 03:37 AM
I'm trying to translate the subtitles of Jedi Academy in my own language. I've nearly finished the translation, but I'd like to know how to put them in a new language option,with its own main titles, instead of overwriting an existent one (Spanish, German or French).

Thank you.

LightNinja
11-02-2004, 10:41 AM
Originally posted by Katarn84
I'm trying to translate the subtitles of Jedi Academy in my own language. I've nearly finished the translation, but I'd like to know how to put them in a new language option,with its own main titles, instead of overwriting an existent one (Spanish, German or French).

Thank you.
it should be possible, ask in coding since no one comes to this thread. just say that althought jk2 had a spanish option too it couldnt be choosed in the cfg window.

Katarn84
11-02-2004, 10:46 AM
THX.:D

LightNinja
11-02-2004, 11:02 AM
i said thread, i meant forum