PDA

View Full Version : Jedi Academy - Disc 2?


arachnocity
11-21-2004, 09:07 AM
Hi all. Does anyone know what disc 2 is for? I get to the end of disc 1, after choosing whos side i'm on, expecting to be told to insert disc 2 but the game seems to end there. I'm in despair!! Am i missing something?
Thanks for any help.
Regards
Wayne

razorace
11-21-2004, 10:02 AM
Uh, I thought it was only for installing.

Nokill
11-21-2004, 07:35 PM
it is isn't it maby you got a frensh version of the game :rolleyes:

Kurgan
11-29-2004, 04:56 PM
Disc 1 & 2 are used for the "protection scheme" when you install or something along those lines.

Once you've installed (assuming you did the full installation) you'll only need disc 1 to actually play.

Unlike JK1, you don't need to disc swap mid-game.

arachnocity
12-01-2004, 07:56 AM
Thanks guys. Maybe it was part of the installation, only thing is i dont remeber having to use it when i installed.

Thanks for your help! As long as i am not missing out on any game play.

Cheers