PDA

View Full Version : Test


TK-425
01-09-2005, 11:31 AM
Is there a known problem with the test npc? When I spawn the test it looks like a Stormtrooper without without a texture. I looked in the assets and the model isnt there!?!

Nokill
01-09-2005, 09:37 PM
but the npc file is and its yust a test of that model whit no textures ;)

TK-425
01-10-2005, 04:26 AM
But the npc is used on the yavin map when the jedi are training.

Nokill
01-10-2005, 08:23 AM
you got some othere installed models?