PDA

View Full Version : ~ for console... It doesn't work


Teancum
01-12-2005, 07:38 AM
Lemmie guess, it's because I patched the game from the updater... Anyone know?

Darkkender
01-12-2005, 07:46 AM
Ok two questions.

are you pressing [shift] & [`/~] key?

if so just press the [`/~] key.

Also have you added the

EnableCheats=1

into the swkotor.ini then you need to.

TemporaryTomato
01-12-2005, 07:59 AM
Well, on my keyboard(swedish layout) I have to press ALT+96 to open the console.
It depends on the keyboard, I guess.

Darth333
01-12-2005, 09:32 AM
Please refer to our "cheat" thread (http://www.lucasforums.com/showthread.php?s=&threadid=119128) in the Padawan's lounge. Normally it's the key combination used to type a tilde ~.


Locking.