PDA

View Full Version : HK-47 Protocol Pacifist Package


dodgrman
01-13-2005, 12:37 AM
How do I use the HK Protocol Pacifist Package. I bought it but I don't know how to use it

FiEND_138
01-13-2005, 02:27 PM
Talk to the droid & the option to "upload a new program' should appear. I found it last night, & hands down it's the funniest moment in the game.

Boba Rhett
01-13-2005, 02:32 PM
Where can I get this? :eek:

FiEND_138
01-13-2005, 02:38 PM
Side with the female rodian vendor on Nar Shadda in the trade war; listen to all the offers from both sides & choose the 'longer, more rewarding path', & complete her new trade quest. A whole bunch of great items open up. & said part also gives HK a nice boost to his stats when removed.

*EDIT* Forgot a step....

dodgrman
01-13-2005, 09:12 PM
I have tried talking to HK, but I don't get that option. Do you need to have a high computer level to get that option?

FiEND_138
01-13-2005, 10:04 PM
Not sure, it may factor.
Mine was about 10-11, & it was my first time talking with him since his rebuild, I was playing light so I skipped his 1st question to keep some influence & the option was down near the bottom of the list of available topics.

Maybe comp. or repair does factor into it, being those 2 skills were about the same level.

:confused:

Nrak Ujhade
01-14-2005, 02:37 AM
I had a 1 when I put it in him. are you trying to install it while talking to him in the ebon hawk?

dodgrman
01-14-2005, 08:24 AM
I've tried installing it on the ebon hawk, outside the ebon hawk. I just don't get that option to come up.

Derc
01-17-2005, 04:51 PM
Originally posted by dodgrman
I've tried installing it on the ebon hawk, outside the ebon hawk. I just don't get that option to come up.

That's what's happening to me too. :(

For me I think it's because...I've already complete all four planets and I'm ready to meet the Jedi Council on Dantooine. Either that or I'm LS, and HK-47 doesn't like me.

Kavar
01-17-2005, 08:16 PM
It probably depends on influence/comp/repair, a combo of those 3.

Mono_Giganto
01-18-2005, 03:38 PM
For those of you who can't get this to work:

If you have insisted that HK stop asking if you need someone killed, this option will NOT show up. So if you've got HK saying "Statement: HK-47 is ready to serve, Master." it won't show up.

Derc
01-18-2005, 04:02 PM
Originally posted by Mono_Giganto
For those of you who can't get this to work:

If you have insisted that HK stop asking if you need someone killed, this option will NOT show up. So if you've got HK saying "Statement: HK-47 is ready to serve, Master." it won't show up.

:eek: NOOOOOOOOOOOOO!!!

And I can't tell him to change back! :fist:

Ah well, I'll just make sure I NEVER tell him to stop saying that again in my next game.

Ok, thanks for the tip.

dodgrman
01-19-2005, 09:45 AM
thanks for the info. I'll try that the next time I go through the game

Mono_Giganto
01-19-2005, 12:46 PM
Well after you install it you can tell him not to, but yeah, I found this out the hard way I was so mad.