PDA

View Full Version : ROTS problem


Cadeyrn
01-13-2005, 10:43 AM
(I have no idea where to put this, but it's a mod so I GUESS it goes in the mod section.)
I downloaded ROTS, and it works fine right up till' the the part with the airlock. In the readme it says you need the space suits to get throught there, but even when I had them the doors wouldn't open. Does anyone know a way to fix this?

Doc Valentine
01-13-2005, 12:31 PM
Originally posted by Cadeyrn
(I have no idea where to put this, but it's a mod so I GUESS it goes in the mod section.)
I downloaded ROTS, and it works fine right up till' the the part with the airlock. In the readme it says you need the space suits to get throught there, but even when I had them the doors wouldn't open. Does anyone know a way to fix this?
If the space suits dont work what you do is use the console to set your security to 100 and use security on the doors, it will work.

Cadeyrn
01-13-2005, 12:32 PM
Thank you very much!