PDA

View Full Version : add npcs


GOB1029
01-15-2005, 12:22 PM
i'll just get to the point...how do i ADD npcs? i can edit them, but i can't just ADD them. all help is welcome!

Nokill
01-15-2005, 02:11 PM
well how are you trying to add them now then?

GOB1029
01-15-2005, 03:14 PM
well, soon after posting, i remembered how, but i am still having trouble. i have downloaded a darth vader skin, and i'm trying to make a vader npc. i made an "extras.npc" file, and added the info, the npc name being "rebornvader" and the model being the same thing. it had the shape of the model, but the grey/white colors for the skins. there is no error in the path as far as i know of, and i don't know how to fix this. there are other npcs that i have added that do the same.

Samuel Dravis
01-15-2005, 03:59 PM
I thought in JO you had to add them into the npcs.cfg file?