PDA

View Full Version : Harbinger Lockup


DarthVaxis
02-28-2005, 07:54 AM
I cannot advance past a spot in the Harbinger Engine Deck. It's about a half dozen steps forward after Atton says he has a bad feeling about this. I have it saved to where if I take 1 step forward, my player stops moving, the music is still going, my cursor still moves, but I can't click any icons and nothing works. Then the game just crashes to my desktop. Any suggestions?


[SWKotOR]
ReportDateTime=28-Feb-05 12:13:39
SysInfoVersion=v1.00.60
GameExists=1
GameVersion=v2.00.424
GameInstallLocation=C:\Program Files\LucasArts\SWKotOR2\

[OS]
Name=WinXP
Version=Windows XP v5.1 build 2600 Service Pack 1
Service Pack=Service Pack 1
Status=Pass

[SwapFiles]
C:\pagefile.sys=768

[CPU]
CPUCount=1
CPUSpeed=2801
CPUFamily=15
CPUModel=2
CPUStepping=9
CPUVendor=Intel
CPUName= Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 2.80GHz
Status=Pass

[Memory]
RAM=512
Status=Pass

[Disk Free Space]
C: (NTFS), UNICODE=19.19GB
E: (NTFS), UNICODE=124.14GB
Status=Pass

[CD-ROMs]
DriveLetters=D:\
Drives=MAT****A DVD-RAM UJ-811,MAT****A DVD-RAM UJ-811,TOSHIBA DVD-ROM SD-R6012

[Video]
Video Card Name=NVIDIA GeForce FX 5200
Video Memory=32
Desktop Resolution=1440x900x32 @ 60Hz
DirectX=DirectX 9.0c (4.09.00.0904)
OpenGL Version=1.5.2
OpenGL Vendor=NVIDIA Corporation
OpenGL Renderer=GeForce FX Go5200/AGP/SSE2
NVidia Driver=6.14.10.6693
Vid Card Status=Warning
Vid Card Driver Status=Pass
GL Status=Pass
DX Status=Pass

[Audio]
Sound Card Name=Realtek AC97 Audio
Status=Pass


;Game Options from swkotor2.ini

[Display Options]
FullScreen=1
Disable Movies=0
Disable Intro Movies=0
Sort Modules=1
Width=640
Height=480
BitsPerPixels=32
RefreshRate=60

[Sound Options]
Music Volume=92
Voiceover Volume=93
Sound Effects Volume=88
Movie Volume=94
Number 3D Voices=32
Number 2D Voices=32
2D3D Bias=1.00
EAX=0
Sound Init=0
Disable Sound=0
Force Software=0

[Graphics Options]
Anisotropy=0
Frame Buffer=0
Grass=0
Soft Shadows=0
Shadows=0
Brightness=57
EnableHardwareMouse=1
FullScreen=0
RefreshRate=60
Width=800
Height=600
V-Sync=0
Texture Quality=0
Anti Aliasing=0
Disable Vertex Buffer Objects=1

[Game Options]
UnlockedPlanetSongs=3
Enable Tooltips=1
Keyboard Camera Deceleration=2000.000000
Keyboard Camera Acceleration=500.000000
Keyboard Camera DPS=200.000000
TextureVariation=4
BodyVariation=3
AppearanceType=177
PCGender=0
GameCompleted=0
CurSithLord=0
Hide InGame GUI=0
Use Small Fonts=0
Hide Unequippable=1
Tutorial Popups=0
Subtitles=1
Mini Map=1
Floating Numbers=1
Status Summary=1
Enable Mouse Teleporting To Buttons=1
Mouse Sensitivity=44
Difficulty Level=0
Auto Level Up NPCs=0
Mouse Look=0
AutoSave=1
EnableScreenShot=0
Reverse Mouse Buttons=0
Reverse Ingame YAxis=0
Reverse Minigame YAxis=0
Combat Movement=1
TooltipDelay Sec=1
Disable Movies=1
Enable Cheats=1

[config]
firstrun=0

[Keymapping]
Action286B=8
Action286A=7
Action285B=10
Action285A=9
Action284B=54
Action284A=51
Action283B=54
Action283A=51
Action282B=69
Action282A=73
Action281B=53
Action281A=76
Action280B=69
Action280A=73
Action268=52
Action265=58
Action264=57
Action263=43
Action262=85
Action261=84
Action260=83
Action259=82
Action258=81
Action257=80
Action256=79
Action255=78
Action254=77
Action253=31
Action245=75
Action244=55
Action243=67
Action242=74
Action241=87
Action240=56
Action239=68
Action238=82
Action236=83
Action234=81
Action232=80
Action230=79
Action228=78
Action226=77
Action225=70
Action224=90
Action223=31
Action222=25
Action221=24
Action220=29
Action219=28
Action218=42
Action217=87
Action216=65
Action215=63
Action214=60
Action213=62
Action212=61
Action211=66
Action210=59
Action209=71
Action208=89
Action207=72
Action206=30
Action205=55
Action204=67

[Autopause Options]
End Of Combat Round=0
Mine Sighted=0
Enemy Sighted=1
Party Killed=1
Action Menu=0
New Target Selected=1

[Movies Shown]
Movie10=0
Movie 9=0
Movie 8=0
Movie 7=0
Movie 6=0
Movie 5=0
Movie 4=0
Movie 3=0
Movie 2=0
Movie 1=0
Movie 0=28

stingerhs
02-28-2005, 09:50 AM
well, you did get a warning about the graphics card, and my guess is that its the source of your problem.

i really don't know what to tell you, though, because i noticed that the card is a mobile card, which means you're trying to run the game on a laptop. as far as i know, most people have had little success running kotor2 on a laptop.

DarthVaxis
02-28-2005, 07:59 PM
Yeah, I know, and unfortunately for me, living in a military barracks and changing duty stations more frequently than most of the rest of you.. laptops are the only real option. Now the killer is that this laptop will run every other game just fine, just not KotoR II. You may say 'get a new computer' but I say 'Obsidion should fix their code'. Because that, is the source of the problem, not the hardware, the code.