PDA

View Full Version : Can you only have one game save on KOTOR 2?


The Hidden One
03-20-2005, 04:42 PM
Because everytime I try to make a new game on the new file option on the save screen it always saves over my other fil!
Please help!!!!

Drazin
03-20-2005, 08:42 PM
It may appear that way, but at the bottom of the load screen there is a "Switch Character" button I think its X or Y on xbox that will change to a previous savegame character.

RaV™
03-21-2005, 01:21 AM
I've never ran into this problem, another bug?

Derc
03-22-2005, 12:56 AM
No, but Drazin is correct; press X to cycle through your existing character profiles.

Knight of Naboo
03-25-2005, 11:23 PM
thanks, i've also been trying to find that out!

Bastila
04-01-2005, 04:44 PM
I had two saved games on my save file and i started a new game with a male player and i went to save game and my other two wont there, so i took the game out and there still on my xbox meory, so why arent they on the game when i put my game in????????

JediWatchman
08-21-2005, 04:59 PM
Let me give you some advice: Save in MANY slots! I had been saving in the same slot the whole time. I was on Citadel Station and killed the guard and destroyed the computer panel in front of the Bumani Exchange Corp. I saved it after that. Then I found out I couldn't get in there without talking to the guard or receptionist, so I had to go ALL the way back to the very beginning!!! Save in a new slot at LEAST every time you go to a new planet, moon, station, ship, or whatever.

DarthBalls9
03-23-2006, 05:05 PM
:ball: i had 3 saved games on that game and they are right it is the X botton. but evey time i would load a file tis would freez if ne 1 knows y plz tell me ty.