PDA

View Full Version : multiplayer error


SamuraiI
03-30-2005, 07:04 AM
aaagh! bin waitin ages to get my disks back from a friend so i can play again only to find that my singleplayer works fine, but when i get onto the loading screen (when u very first start the game up) it closes and i get the error
"Jedi academy Multiplayer needs to close. we are sorry for this inconvenience"
(This error has the option to be sent to microsoft)
i hav reinstalled the game loads, removed all my old mods an stuff an i hav the new patch isntalled for the game and graphics driver so i dont kno wot else i can do

SamuraiI
03-30-2005, 07:25 AM
btw, when i look at the data to do with the error it has summat to do with the jamp.exe and i cant find that in the game directory
i can find it on the disk, but when i run it from there i get the error
"couldnt load mpdefault.cfg"

any help would be great

Amidala from Chop Shop
03-30-2005, 11:00 AM
Uninstall with Windows Add\Remove Programs (don't just delete the directory) then reinstall and update with the 1.01 patch.