PDA

View Full Version : Error Message apears


wizard739
04-03-2005, 06:37 AM
Hi

Can somebody tell me what i must install to avoid the following error message when i cant connect to a siege map:
Error message: CL_PacketEntities

Thanks. :)

razorace
04-03-2005, 03:29 PM
either you're using a pirated version of the game OR the server is running a mod that you don't have.

acdcfanbill
04-04-2005, 01:56 AM
get rid of any no-cd cracks. also, it could come from things like, non updated drivers for your nic or router.

Crow_Nest
04-08-2005, 12:24 PM
CL_PacketEntities translates into "I have pirated JA"

RpTheHotrod
04-09-2005, 08:54 AM
So true, lol.

Go buy the game!

wizard739
04-18-2005, 05:11 PM
Thanks for your help. :)

The reason because i can't enter surtain games must be the mods.

I do not have a cracked version. I bought Jedi Knight now about 2 years ago. And it is not funny playing with cracked versions because its not fair for all the programmers who have worked on it. :(

But any thanks for the information.

Crow_Nest
04-20-2005, 09:16 AM
Originally posted by wizard739
Thanks for your help. :)

The reason because i can't enter surtain games must be the mods.

I do not have a cracked version. I bought Jedi Knight now about 2 years ago. And it is not funny playing with cracked versions because its not fair for all the programmers who have worked on it. :(

But any thanks for the information.

Well have you tried updating to the1.01 patch? People say it solved their problem.