PDA

View Full Version : Problem with Radion Mobility 9600


JoshTWillis
04-12-2005, 09:40 AM
I can install the game with no problem it runs thru the startup screen create a character ect then after the opening movie I get audio but no Video. I run games such as WOW and Half-Life 2 with all video options enabled (ya i put this thing thru crap) and i've never had a problem with glitching ect. Is there a compatibility issue with the Mobility Family?

System Specs from DX Diag are
------------------
System Information
------------------
Time of this report: 4/12/2005, 20:26:59
Machine name: JOSHLAP
Operating System: Windows XP Home Edition (5.1, Build 2600) Service Pack 2 (2600.xpsp_sp2_rtm.040803-2158)
Language: English (Regional Setting: English)
System Manufacturer: Gateway
System Model: Gateway 7400 Series
BIOS: BIOS Version NS.00.02
Processor: Mobile AMD Athlon(tm) 64 Processor 3400+, MMX, 3DNow, ~2.2GHz
Memory: 1022MB RAM
Page File: 327MB used, 2136MB available
Windows Dir: C:\WINDOWS
DirectX Version: DirectX 9.0c (4.09.0000.0904)
DX Setup Parameters: Not found
DxDiag Version: 5.03.2600.2180 32bit Unicode

---------------
Display Devices
---------------
Card name: ATI MOBILITY RADEON 9600/9700 Series
Manufacturer: ATI Technologies Inc.
Chip type: MOBILITY RADEON 9600 Series AGP (0x4E50)
DAC type: Internal DAC(350MHz)
Device Key: Enum\PCI\VEN_1002&DEV_4E50&SUBSYS_2032161F&REV_00
Display Memory: 64.0 MB
Current Mode: 1280 x 800 (16 bit) (60Hz)
Monitor: Default Monitor
Monitor Max Res:
Driver Name: ati2dvag.dll
Driver Version: 6.14.0010.6422 (English)
DDI Version: 9 (or higher)
Driver Attributes: Final Retail
Driver Date/Size: 1/27/2004 21:57:28, 387584 bytes
WHQL Logo'd: Yes
WHQL Date Stamp: n/a
VDD: n/a
Mini VDD: ati2mtag.sys
Mini VDD Date: 1/27/2004 21:56:58, 669696 bytes
Device Identifier: {D7B71EE2-0D10-11CF-B96C-3800A1C2CB35}
Vendor ID: 0x1002
Device ID: 0x4E50
SubSys ID: 0x2032161F
Revision ID: 0x0000
Revision ID: 0x0000
Video Accel: ModeMPEG2_C ModeMPEG2_D
Deinterlace Caps: {6E8329FF-B642-418B-BCF0-BCB6591E255F}: Format(In/Out)=(YUY2,YUY2) Frames(Prev/Fwd/Back)=(0,0,1) Caps=DeinterlaceTech_PixelAdaptive
{335AA36E-7884-43A4-9C91-7F87FAF3E37E}: Format(In/Out)=(YUY2,YUY2) Frames(Prev/Fwd/Back)=(0,0,0) Caps=DeinterlaceTech_BOBVerticalStretch
{6E8329FF-B642-418B-BCF0-BCB6591E255F}: Format(In/Out)=(UYVY,UYVY) Frames(Prev/Fwd/Back)=(0,0,1) Caps=DeinterlaceTech_PixelAdaptive
{335AA36E-7884-43A4-9C91-7F87FAF3E37E}: Format(In/Out)=(UYVY,UYVY) Frames(Prev/Fwd/Back)=(0,0,0) Caps=DeinterlaceTech_BOBVerticalStretch
{6E8329FF-B642-418B-BCF0-BCB6591E255F}: Format(In/Out)=(YV12,0x32315659) Frames(Prev/Fwd/Back)=(0,0,1) Caps=DeinterlaceTech_PixelAdaptive
{335AA36E-7884-43A4-9C91-7F87FAF3E37E}: Format(In/Out)=(YV12,0x32315659) Frames(Prev/Fwd/Back)=(0,0,0) Caps=DeinterlaceTech_BOBVerticalStretch
{6E8329FF-B642-418B-BCF0-BCB6591E255F}: Format(In/Out)=(NV12,0x3231564e) Frames(Prev/Fwd/Back)=(0,0,1) Caps=DeinterlaceTech_PixelAdaptive
{335AA36E-7884-43A4-9C91-7F87FAF3E37E}: Format(In/Out)=(NV12,0x3231564e) Frames(Prev/Fwd/Back)=(0,0,0) Caps=DeinterlaceTech_BOBVerticalStretch
Registry: OK
DDraw Status: Enabled
D3D Status: Enabled
AGP Status: Enabled


Any help would be much so apreciated.

Speedy_Lube
04-12-2005, 12:56 PM
See the sticky, solved the problem for me, though I have new ones...