PDA

View Full Version : is there a way to make the game Load ALL of my skins?


DarkendShadow
04-23-2005, 06:36 PM
OK i have a bunch of skins. but not all of them are showing up in the profile menu is there a way i can make the game hold more skins in the profile menu?

razorace
04-24-2005, 01:19 AM
Not really.

DarkendShadow
04-24-2005, 09:23 AM
aww :(

Crow_Nest
04-27-2005, 11:25 AM
There is always a limit to everything. You have to remove some of your old ones to make room for new ones.