PDA

View Full Version : is Rumble supported?


iberoyal
07-11-2005, 11:11 AM
I have logitech RumblePad2.


I was wondering - If there is support for Rumble (vibration) feature - and, as I can see - there is, but it doesn't work. In Profiles directory, profile.ini of your Profile there is EnableRumble=false string.
If you change it to true, nothing happens, so my questions:
- IS there a rumble support for this game
- If not, WILL there be a support?

It would bring fresh new feel into the game, it's worth it.

Thanks!

P.S. Psychonauts are 79.99$ here - that's harsh :-(((

Udvarnoky
07-11-2005, 01:26 PM
Where the hell are you finding it for that much money?!

Yeah, my PC gamepad has a rumble feature but the game doesn't use it for me either. So, dunno.

iberoyal
07-11-2005, 03:05 PM
In Moscow, my friend :-)

It lacks some "spice" without feedback - could've been very interesting. And fun.

TyraaRane
07-11-2005, 03:40 PM
I have the same gamepad...no rumble support for me either. Too bad; I demo'd the XBox version with rumble supported...was a nice addition, particularly in Basic Braining. Doesn't look like it works for the PC version, though.

iberoyal
07-11-2005, 04:09 PM
Well, then what does the section in the INI file mean?

Udvarnoky
07-11-2005, 04:51 PM
E-mail Majesco?

iberoyal
07-11-2005, 06:56 PM
Never thought of that. You say - they'll answer? I gave up idea of e-mailing companies sometime ago - because they never answer. But I can give it a try - it's intriguing

Sorry for my english :rolleyes: :o ....

KnifeFace
07-12-2005, 07:40 AM
i'm using the xbox controller (with USB cable thingy) and no rumble here either :/