PDA

View Full Version : posting features


Rok_stoned
07-12-2005, 10:06 PM
I was thinkinng and I came up with two ideas for features the first was the word count feature. why not make it when u hover over it it shows you word count? the second is a spell check feature. any one else with an idea please post here!

Fortnox
07-13-2005, 02:09 PM
thatd be cool,although it would probbably mean more coding and messing around with the server that was only recently ficed, and its probbably best not to tempt fate! :kiadi: yea, Ki Adi Mundi agrees :P

Rok_stoned
07-13-2005, 02:18 PM
just my 2 cents if no one did difficult stuff no1 would get better and we would have no computers but I appreciate your comment.

ChAiNz.2da
07-13-2005, 02:23 PM
Lucasforums is rumored to be shifted over to VB3 in the near future, allowing for more advanced features (such as mouseover tallies)...

Perhaps with that upgrade, alot of the forum suggestions may be included as well...

Darth333
07-13-2005, 02:27 PM
Well you already have a count character feature (the check message lenght feature just under the white window when you post). Word count is a bit irrelevant for the forums as message size limit is 40 000 characters.


As for spell checking, I have never seen it in any forums :confused: You can always type your messages in a word processor then check it.

Also, the admins will be launching the vb3 version very soon (probably within a few weeks) and there will be some other new features.

Mono_Giganto
07-13-2005, 02:49 PM
Like a preview for PMs?

Rok_stoned
07-13-2005, 03:05 PM
your point is taken darth but many seem to have spelling issues which can sometimes lead to confusion (or confusionism but thats rare cases) misunderstandings and wasted time. using a word procesesor is a good alternative but do you think every1 will take the time to check EVERY post they make just because it MIGHT have an error.

forgive me if I appear over zealous theeres a little Simon Zealotes in all of us.

Darth333
07-13-2005, 03:35 PM
Well I agree with you thatnot everyone will take time to do this (and that includes me - I only have a French spell checker installed anyways). But just imagine the coding it would require... Plus I don't think people would use it that much.

I make a lot of mistakes myself: like many other members here, English is not my mother tongue (in fact it's my 3rd language). It's nice to see when people make an effort to spell correctly but they should not be afraid to post on the boards because of this. We're here to have fun after all :)

Emperor Devon
07-13-2005, 10:47 PM
^^^

English isn't your native language? You type it more fluently than a lot of other members.

A spell checker might actually be a bad idea. Someone could misspell a word, and the spell checker might mistake it for a word other than what they wanted to type.

RevanA4
07-14-2005, 03:07 PM
thats a problem with all spell checkers it also doesn't work if you spell the wrong word correctly

Darth333
07-14-2005, 07:33 PM
Originally posted by Emperor Devon
^^^

English isn't your native language? You type it more fluently than a lot of other members.
Well thanks :D but my native language is French. Then Spanish, English, Italian and a little bit of German and Inuktitut (Inuit - or Eskimo :rolleyes: - language) and a tiny bit of Quechua (also known as the Inca language) .

Although we encourage people to make efforts when they type, this is not an English classroom ;)

RedHawke
07-14-2005, 10:35 PM
Originally posted by Darth333
Well thanks :D but my native language is French. Then Spanish, English, Italian and a little bit of German and Inuktitut (Inuit - or Eskimo :rolleyes: - language) and a tiny bit of Quechua (also known as the Inca language) .
Now I feel bad... :( I only know English and Bad English! :xp:

Oh and congrats on the Super Moderator title Darth333...

More buttons to play with no doubt? :D

Mono_Giganto
07-14-2005, 10:42 PM
Uh oh.... moderator was scary cool enough!

Prime
07-15-2005, 12:26 AM
Originally posted by PsionicBeverage
a spell check feature. I thinking running a spell checker on Lucasforums would cause the universe to implode in itself. :)

But you are right, it would definitely help with communication around here...

Jeff
07-15-2005, 12:34 AM
Originally posted by Prime
I thinking running a spell checker on Lucasforums would cause the universe to implode in itself. :) That would be quite devastating ;)

I know something like this won't happen till... probably a long time away, but realtime posting where there is no refreshing would be sweet. Just seeing posts appear and peoples post counts going up in front of your eyes... And I also agree, a spellchecker would be useful for some, but I wouldn't use it; Im sucha goood sppeler neways i dnt ned it.

Prime
07-15-2005, 08:38 AM
Originally posted by DarthMoeller
That would be quite devastating ;)

I know something like this won't happen till... probably a long time away, but realtime posting where there is no refreshing would be sweet. I'm not quite sure what you mean by this. :confused:

RevanA4
07-15-2005, 09:14 AM
he means auto refresh which has to be coded in each individual page so I don't think it is possible unless you want to create a ccs page:cool: and applie it to all the pages

Jeff
07-15-2005, 09:34 AM
Basically whar JG said. Like when somebody posts in a forum you are in, it just appears instead of you having to refresh your browser.

Prime
07-15-2005, 10:13 AM
Ah, gotcha.

Rok_stoned
07-15-2005, 09:26 PM
meollor don't you mean it wont happen until a long long ime ago in a galaxy far far away?

and to D333 you put me to shame i only know english french spanish and my grammar in all three is crap...

Darth333
07-15-2005, 09:40 PM
Originally posted by PsionicBeverage
meollor don't you mean it wont happen until a long long ime ago in a galaxy far far away? that's probebly the most accurate statement we can do ;)

and to D333 you put me to shame i only know english french spanish and my grammar in all three is crap... that's pretty good but there is no shame at all in knowing only one language. Everyone has a different background and interests. I used to move from place to place so I had to learn most of these languages anyways. On the other hand, I terribly suck in some other areas :p (just like everyone)

Jeff
07-16-2005, 06:15 PM
Originally posted by Darth333
On the other hand, I terribly suck in some other areas :p (just like everyone)
I'm assuming by 'everyone' you meant 'everyone except Moeller,' right? ;)

Darth333
07-16-2005, 06:35 PM
that sentence sounds weird when I re-read it...let's say it was a late friday evening post :p I mean everyone has areas in which they are weak and others where they are strong . Photoshop is definitely one of my weak areas (and it's the reason why you will never see a kotor skin signed Darth333 :D ) but it's definitely not your case ;) .



Now I should really stop posting past a certain time in the day...it would prevent me from bringing threads off topic :o

RevanA4
07-18-2005, 01:25 PM
Originally posted by Darth333
that's probebly the most accurate statement we can do ;)
that's pretty good but there is no shame at all in knowing only one language.

um do programming languages count cuz then I know like 8 different languages:p

edit:

on topic can ya move the quote button away from the edit button cuz i hit it 50% when i want to quote someone:D

Rok_stoned
08-01-2005, 07:38 PM
wow i didn't know this thread became this popular i thaought it stopped at seven posts.

anyways another good adjustment would be automatic avvy resizing.