PDA

View Full Version : Problem\Bug ?


Arátoeldar
07-13-2005, 05:12 PM
I after I get so far into the first mission I cannot pick any more throwable grenades. I am running the game with the 1.0 patch. Any help would be greatly appreciated.

tommygunner
07-13-2005, 07:03 PM
uhh this is a stupid question but r u filled up wit gernades :D otherwise srry for the useless info

Arátoeldar
07-15-2005, 02:24 AM
Um NO, once I run out I cannot pick anymore up.:mad: :(

Joetheeskimo
07-30-2005, 12:56 PM
Have you tried pressing 'Q' to switch grenade types? You may be out of Thermal Detonators, for example, but that doesn't mean you aren't full of, say, EC Detonators.