PDA

View Full Version : Help!!!!!!!Can't change language!!!!!!!


teff
07-18-2005, 04:09 AM
First, I updated my Jedi Knight II:Jedi Outcast to 1.4,
then,I wanted to change the language from English to Chinese,
so,I press"shift' along with "~",
then entered "set sp_language 5",
after a while,
the screen refresh.
However, all fonts became white square!!!!!!!!!:mad:
Only numbers can display!!!!!!!
Why????????What happened?????:confused:
Anybody can tell me how to fix the problem??????:eek:
Please help me!!!!!!!!!!:ewok:

teff
07-18-2005, 04:26 AM
My operating system:
Windows ME
CPU:Pentium III 500Mhz
RAM:256 RAM
Video card:
Voodoo 3 2000(8MB)
Driver:
Amigamerlin 2.9
DirectX 9.0c
Regular version of WickedGL 3.02

Please help me!!!!!!!!!!!:ewok:

riceplant
07-18-2005, 06:26 AM
It sounds like you don't have the correct language packs installed. Try searching for them at microsoft.com (http://www.microsoft.com).

teff
07-19-2005, 04:07 AM
Originally posted by riceplant
It sounds like you don't have the correct language packs installed. Try searching for them at microsoft.com (http://www.microsoft.com).

I am using chinese Windows!!!!!!!!!!!
Which language pack?????:eek:
Can you tell me???????:ewok:
Please help me!!!!!!!:ewok:

acdcfanbill
07-19-2005, 10:40 PM
It worked before you updated JO ? if so, Perhaps you should email Raven and ask them. I am completely unfamiliar with language options of q3/jk2/ja.

teff
07-22-2005, 01:36 AM
Originally posted by acdcfanbill
It worked before you updated JO ? if so, Perhaps you should email Raven and ask them. I am completely unfamiliar with language options of q3/jk2/ja.

It was the same before I updated the game!!!!!!!:evanpiel:
What should I do??????
Please tell me!!!!!!:ewok: :confused:

acdcfanbill
07-22-2005, 05:34 PM
email Raven I guess, Seems no one knows too much about JO and the different language settigns.