PDA

View Full Version : Multiplayer Error (JK2: CL_ParsePacketEntities)


RAD0N
07-25-2005, 06:44 AM
Moin.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Wen i start a local multiplayer server for playing with bots, after a few seconds, wen i configure my force points, when i throw the lightsaber or something else, the server crashes with this error

http://files.cafe-ut2004.net/Zeugs/scr.jpg

Someone knows what to do?

riceplant
07-25-2005, 08:30 AM
I didn't think you could play a solo game in JO. I thought that was added in JA.

RAD0N
07-25-2005, 11:53 AM
I dont think, i understand you, but i did thousand times in the past, now i installed JO again, started a local server, added a few bots, the game ran, but after a few seconds, this error.

acdcfanbill
07-25-2005, 05:12 PM
well first guess is get rid of any no-cd cracks you are using and put the CD in the drive...

RAD0N
07-25-2005, 06:56 PM
Ergh... I have a CD. And its in, when i play.

Are you sure, its because something like a No-cd-crack? I dont use this.
I installed the game over five times and only now, its refusing to let me play a multiplayer. *ergh*

acdcfanbill
07-26-2005, 07:54 PM
if its not that, then it might be some problem with your network card. make sure you have the newest driveres for both your mobo and your ethernet card.

RAD0N
07-30-2005, 08:10 PM
Okay. I have the newest driver for my gfx card, my motherbord and my network card.

Ist this necessary? When i just play with Bots, i dont connect to the internet and i dont need a networkcard to play just with bots

Kurgan
07-31-2005, 09:31 AM
Do you have any mods installed? Latest official patch installed?

RAD0N
07-31-2005, 08:27 PM
Mods no, patch ... uhm, well... i'll look. If i forgot it, i should burn in hell!

Kurgan
08-01-2005, 12:16 AM
That'd suck...