PDA

View Full Version : Windows Media Player Issues...


PR-0927
07-25-2005, 01:38 PM
Right, so whenever I have been watching videos on the Internet or downloaded videos on my computer, Windows Media Player screws them up! The videos are all bright! Also, shadows become reddish and stuff. Everything looks foggy too.

But, the settings like saturation, brightness, etc., are all in the middle.

WHAT'S GOING ON? And, how the hell do I fix it?

It randomly happened one day, and it's been like that ever since.

:fett:

El Sitherino
07-25-2005, 01:54 PM
Get a player that doesn't suck?

vlcplayer, wmc, winamp, bsplayer, etc.

PR-0927
07-25-2005, 01:55 PM
LOL, but what happens when someone send me a .wmv file?

Plus, I like WMP...I just wanna fix it.

:fett:

El Sitherino
07-25-2005, 02:08 PM
Originally posted by Majin Revan
LOL, but what happens when someone send me a .wmv file?

It'll play in the other player?

Originally posted by Majin Revan
Plus, I like WMP...I just wanna fix it.
That's like saying you prefer fecal matter to pizza or whatever food you love.

PR-0927
07-25-2005, 02:10 PM
LOL.

Oh, well.

I just wanna fix it!

:fett:

shukrallah
07-25-2005, 02:19 PM
Uninstall + Reinstall... redownload it from www.microsoft.com if you have to.

PR-0927
07-25-2005, 03:00 PM
Originally posted by lukeskywalker1
Uninstall + Reinstall... redownload it from www.microsoft.com if you have to.


Trying that now, I hope that works...

:fett:

TK-8252
07-25-2005, 03:06 PM
You can't uninstall WMP. It's hard-coded into Windows, which is horribly impracticle.

My WMP is also screwed up. When you try to run a video, after a few seconds of play, it slows way down like in slow motion, but the audio remains normal.

So I use WMC.

PR-0927
07-25-2005, 03:09 PM
Hmm, no luck.

I know that I can't uninstall it. I just rolled it back...

It still is really screwed up. All the colors are bright and fuzzy. What is this WMC of which you speak?

:fett:

PR-0927
07-25-2005, 03:16 PM
Wow, WTF, I fixed it, LOL...

I just right clicked on the video, went to options, and made the "hardware acceleration" in the middle...

Oh, well.

Thanks anyways, you all.

:fett:

shukrallah
07-25-2005, 05:35 PM
Oh, now I remember, I didn't uninstall WMP, I just reinstalled right over it. I had a virus that took over media player (strange host, but whatever) and yeah, just installed over it, fixed the problem, killed the virus.

Crow_Nest
07-26-2005, 08:06 AM
Sometimes i get that kind of color screwed problem whenever i change video card drivers. NEver happend before in the past, dont know why its happening now.