PDA

View Full Version : Playing Kotor2 in a window?


jismism
08-01-2005, 01:16 AM
I used to know the line to add to swkotor2.ini to play in a window, but i completely spaced...
lil help? :D

tk102
08-01-2005, 01:22 PM
http://www.lucasforums.com/showthread.php?s=&threadid=122058
These settings also apply to swkotor2.ini

Det. Bart Lasiter
08-01-2005, 10:27 PM
To isolate what you need, change 'FullScreen=1' to 'FullScreen=0' in swkotor/swkotor2.ini

Soogz
08-02-2005, 12:00 PM
well, thats interesting, thanks for that tip.