PDA

View Full Version : How can I use double lightsabers?


horoscopes
08-16-2005, 01:35 AM
How can I use double lightsabers?

Bastila
08-16-2005, 07:01 AM
Yo get one about nearly half way on in the game, don't really want to spolie it but you lightsaber will get broke and yor have the choice of a new one.

Prime
08-16-2005, 08:48 AM
At that point you can select the double saber instead if you choose...

Kurgan
08-16-2005, 12:45 PM
In Multiplayer of course you just go into your character profile mid-game and change it. Respawn and you'll have your new weapon ready to go! ;)