PDA

View Full Version : Mod issues


Robster
08-25-2005, 12:07 PM
Can anyone help me? After adding JA+ and after dowloading a few cool skins, i noticed that when I enter a game as any particular skin, everyone in that game I see as my skin. If in the middle of the game I change skins, and i get killed, when I return to the game every other person that comes into the game, I see as my new skin. In other words I cannot see there own skin or a default Kyle for that matter. I've been told to hit TAB to refresh the screen, but this does not seem to help. Do I need to add the mods to a different folder? Can anyone help? Thank you all.

riceplant
08-25-2005, 02:18 PM
OK, you haven't told us where you have put the mods, so how are we supposed to know if you need to move them? And do something about that font colour, blue on a grey background is virtually illegible.

Robster
08-25-2005, 03:07 PM
In Gamedata I have 5 "base" folders which have different things there, but the first "base" folder in the file tree is where I found the mods to work. As far as the mods working they are all there and working. The thing is that everyone in the game that I see is whatver skin I come into the game with.

CortoCG
08-25-2005, 03:23 PM
First of all, the only "base" folder that you should leave is the orginal game's base folder. I don't know where did you get the idea of making several "base" folders.
Make a different folder for each different mod (player models don't count, put them into /base).
The run the game adding this on the command line parameter: +set fs_game "the-mod-you-wanna-play's folder". That's it.

PS: That RGB font thing you did is really a bad idea, most if you are trying to get help. It's irritating.

Robster
08-25-2005, 04:19 PM
CortoCG, Thank you! I got the font color msge from before, I did not create any of these folders, they were just there, so what I will do is move them to the original base folder. Thank you.

CortoCG
08-25-2005, 05:47 PM
You're welcome.

shukrallah
08-25-2005, 11:34 PM
Update? Did it fix the problem...?

If not there is a menu option that makes it so that all the MP player models are forced to be the same thing. I think it was called Force PlayerModel or something. Turn that off and everything should be normal again. That option is normally set to on if you have a low end system. But even if you don't, its possible it could have been on by default, or maybe you could have changed it yourself, without knowing what it was. Look around in the menus a bit and find it, check it out.

Even so, sometimes I notice JKA starts to get a bit buggy online and makes half the models look like the one I am using (I suspect lag is the problem there... stupid 56k)

Well, who made the 5 base files? You must have installed a mod incorrectly somewhere along the line. There should only be one. The proper base directory should have the Assets pk3 files, along with configuration files... (.CFGs I think)

Robster
08-26-2005, 01:51 AM
Thank you lukeskywalker1, I will look for that option to turn it off.

richie
08-26-2005, 02:04 AM
what in the wold are you guys talking about.??????????????????

richie
08-26-2005, 02:07 AM
EDITED- No Spam Please :)


-Rp

shukrallah
08-26-2005, 05:49 PM
What are you talking about? He had trouble running a mod and we are trying to help him out.

Robster
08-26-2005, 09:59 PM
lukeskywalker1: I found that in the force model in the setup control and it did fix the issue, now my question is What is the for?

shukrallah
08-26-2005, 10:36 PM
Whats that command for? If you turn that command on it makes all the models stay the same (as you already know) the reason is simple: it helps keep your RAM free. Every model has to be loaded into the RAM. So this way, only one model will be loaded into the RAM vs. 10 different ones. This just simply helps keep the game running faster.

Vanyali
01-20-2006, 06:15 PM
You couldn't answer my question would you? Well, you wouldn't if I didn't ask, so here goes!

When I put my mods/skins/whatever in the /base folder thingy, and start the game, they don't work! Is it just a bad download?

MachineCult
01-20-2006, 07:00 PM
Most models and skins that you download are for MP, not SP... Just in case you made that mistake.

Vanyali
01-21-2006, 12:54 PM
Oh.... THANKS! :)

Anyone know where to get a single player Gungan skin?