PDA

View Full Version : On-Screen Hud Size


Lord_Burke81
08-27-2005, 12:26 AM
Hey everyone,

I was just wondering, I have my resolution up to like 1600x1200 and the HUD is almost a ridiculous size. It is like "wow, I'm playing a video game!". Is there any mod or way to change the size of this thing??? I know in KOTOR 1 the HUD scaled down with higher resolutions, but that isnt the case here. I can deal with the fact that the HUD is reversed, but not this huge as size, it is stupid.

Thanks,

Mike

stingerhs
08-27-2005, 12:38 AM
hehe, you've just enountered wierd bug #100843....

okay, so we don't exactly track the bugs, but the 1600x1200 screen res is notorious for causing wierd problems like the one you mentioned. i'd just go with a lower res and be done with it.

and if they use a different graphics engine for the next game, you can count on that problem not being present. ;)

lukeiamyourdad
08-27-2005, 12:40 AM
and if they use a different graphics engine for the next game, you can count on that problem not being present. ;)

It will be replaced by many other problems :D

Lord_Burke81
08-27-2005, 12:42 AM
Well, this is the thing. I have tried the lower resolutions and the HUD is still at an astronomical size. I dont even want to play the game because it is so intrusive.

-Mike

lukeiamyourdad
08-27-2005, 12:44 AM
I see. You want a very small HUD.

There's no way to change the size of the HUD like in K1 and I know of no mods that do so. You can always look at pcgamemods.com and see if you can find one.

Other then that, there's nothing to do.