PDA

View Full Version : Screenshots


JediKnight707
09-04-2005, 02:13 AM
I know that there have already been threads on this, but on my computer it just won't take them TT. I press "Printscrn" and nothing happens. Im 99% sure its just my dumb computer *smacking hard drive repeatly*, but how would you take screenshots in TSL?

Archon II
09-04-2005, 02:34 AM
Did you edit "swkotor2.ini" to say Screenshots=1 ???

Doc Valentine
09-04-2005, 02:56 AM
You can also use FRAPS to take screenshots and motion screen capture ;).

Lando Griffin
09-04-2005, 04:32 AM
Yeah fraps is really good, thats what i use.

TheOssusKeeper
09-04-2005, 04:47 AM
i use both the built in screen capture from the game and PSP9 to get screenies...
what is FRAPS?

Lando Griffin
09-04-2005, 05:09 AM
I really dont know what it stands for but its a great picture takin program, or whatever, u can take really good pics, and little 10 secound clips, but i never learned how, although i dont know if the program takes to small pictures, or photobucket makes the pics small, everytime i post a pic its so small.Oh, anyways its a good program.

T7nowhere
09-04-2005, 06:28 AM
You can also use IrfanView 3.97 http://www.download.com/IrfanView/3000-2192_4-10387524.html?tag=lst-0-1 You can easily set a shortcut to take screens and it will allow you to have them saved where ever you want.

Bob Lion54
09-04-2005, 06:31 AM
^^^^
Is that the DVD player that installs with some movies?

I never use it, but if It makes screenies easier, I might have to check it out.

EDIT: nevermind. I decided to download it for myself. I was thinking of something eles.