PDA

View Full Version : Mods


JediLoki
09-04-2005, 12:25 PM
Is it possible to install a mod after starting the game?

And if so, how do you do this?

Achilles
09-04-2005, 01:43 PM
It just so happens that there's a sticky at the top of the page that deals with this :)

http://www.lucasforums.com/showthread.php?t=143422

Stickies are your friend...

cry_of_paine
09-04-2005, 02:18 PM
Personally, I don't think that thread really answeres the question. If you read between the lines, you might be able to see it, but it doesn't explicitly say "yes you can". So, yes you can.

That being said however, there are certain situations where it won't work without a bit of work. Save games cache information within the save, so if the mod alters information is already cached (ie. someplace you've been before), it won't reflect any changes you make. The solutions are to load up an earlier save, or delete the information that you want to change from the save. Instructions are can be found in my reply to this thread (http://www.lucasforums.com/showthread.php?t=122867&page=2). It's one of the last posts on that page.