PDA

View Full Version : Question Regarding Revans Robes From The Cut Scene


Lord Dragonus
09-12-2005, 04:01 AM
Okay I was wondering if someone could tell me how to make revans robe (cut-scene style).I searched through this site and i dont remeber seeing anything on it, but yeah cause i want to use revans robe from the cut scene to make my own custom colored ones. Sorry if something like this was already posted and if it was i couldnt find it.so again sorry.

RedHawke
09-12-2005, 04:22 AM
Reprinted from several threads long ago;

(Though this is for KOTOR I, it should be identical in TSL except there are a few new PC lines in appearance.2da towards the bottom that you have to find and edit as well)

You can easily do that yourself, it is a simple appearance.2da edit, that's all.

You open up appearance.2da in KT, go to the female player rows 91-135 and on the modelj cell on all those rows enter N_DarthRevanF, and on male player rows 136-180 on the modelj cell on all those rows enter N_DarthRevanM, and on the texj cells on all those rows 91-180 enter N_DarthRevan.

Click on a row you didn't edit like 181 and save the appearance.2da to your override go in game put on Darth Revan's Robes and boom... hooded robes, just like in the cutscene.

You will need a revan texture to put in your override for the Star Forge Robes, as parts of them will be white, just take a revans or star forge robe texture from a mod that you like, or make your own, and rename it to N_DarthRevan02.tga and drop it onto override, be sure to do the same with any possible .txi files, and you will have the texture you selected for the Star Forge Robes.

You can add more robe texture variants by naming them N_DarthRevan03.tga, N_DarthRevan04.tga, etc. plus any possible .txi files.

I hope this helps! :D

You know my Cutscene Revan Robes Mod for TSL (http://www.pcgamemods.com/mod/10845.html) does exactly what you want. And it uses a different non appearance.2da method. ;)

Lord Dragonus
09-12-2005, 04:27 AM
Really?Thnxs. just To Let U know your like the most helpful person

Det. Bart Lasiter
09-12-2005, 05:17 PM
Can't you edit the .uti's "Model Variation" and "Texture Variation"?

FunSolo
09-12-2005, 09:47 PM
i remember there was a guy around here who made a flowy robe for the darth vader reskin, but i think it was never released (and i still dunno why).
just dunno if it'd work with the hooded robes

RedHawke
09-12-2005, 11:02 PM
Can't you edit the .uti's "Model Variation" and "Texture Variation"?
:eyeraise: (I love this smily!) No. Both of these have nothing to do with telling the game what body model colum to use when you put on an armor or robe (this threads topic). The available body models is set in the different colums in appearance.2da, and then refrenced by the individual armor/robe's item colums in baseitems.2da, which in turn is called on in the 'baseitem' node in your armor/robe's uti file. A vicious cycle huh? :D

Since LD is requesting simply replacing one body model with another... so the uti files need not even be edited to get the desired effect. ;) Unless he wants to add a boatload of more Revans Robes to the game... I personally have 14 different N_DarthRevan textures in my K1 override. :D

Lord Dragonus
09-13-2005, 02:34 AM
Question Is There A revans robe Like with the hood on but no mask for KOTOR1

RedHawke
09-13-2005, 02:56 AM
Question Is There A revans robe Like with the hood on but no mask for KOTOR1
:dozey: Hint: You might want to re-read my above post, you know the one I posted to you with the instructions in it! Those instructions are for KOTOR I :eyes8:

*Grabs hatchet and starts chasing Lord Dragonus around thread*

:hatchrun:

I rarely get to use this smily, so... thanks!

Or if you don't mind getting a bunch of items on steroids you can download my Revan/Sith/Bastila's Item Pack, Blasters/Armor/Droid Item Pack, and Revan the White/Star Forge Booster Pack from my site (http://www.citlink.net/~redhawke/) and they will make Revan's robes into Cutscene ones in KOTOR I, along with some new textures too! :D

Mono Giganto also has a mod that does this too it is available here! :) (http://www.pcgamemods.com/mod/5511.html)