PDA

View Full Version : Quinlan Vos head for TSL ?


The Last Ninja
10-05-2005, 07:31 PM
Anyone could make a Quinlan Vos head for TSL ?
Or is there an easy way to import existing Quinlan Vos model from Jedi Academy to kotor 2 ?

JediKnight707
10-05-2005, 09:22 PM
Any pictures?

RedHawke
10-05-2005, 11:54 PM
Or is there an easy way to import existing Quinlan Vos model from Jedi Academy to kotor 2 ?
Sorry but we cannot discuss this part... the dreaded rule #14... Holowan Labs Rules Thread (http://64.20.36.211/showthread.php?t=127725)

14. Mods containing assets (models, textures, sounds, etc.) ported from another game are prohibited NEW!
It is against Lucasarts policy to port assets from one game to another. Holowan Laboratories does not condone porting of this nature, and moderators will close or delete any thread or posts discussing such mods. The exception to this is if the asset in question is present in both KOTOR and TSL. Also, modders may create from scratch mods that resemble assets from another game.

But someone so skilled and inclined could attempt a reskin of an existing PC head. ;)

DuffmanDan
10-06-2005, 01:27 AM
his armor and his head have been skined -

http://www.pcgamemods.com/mod/13792.html <--- armor, but it overwrites a default set. I have it moded as its own set of armor, but it only has a male texture (not surprising), so it doesnt conflict. I have that and i forget who made this mod, but it makes one of the visor's into a set of sunglasses. Put them together, and you have a punk rock star.

release your inner rock star! *force scream*

http://www.pcgamemods.com/mod/13354.html <---- his head.

they arnt the best skins in the world, but the armor isnt too bad.

The Last Ninja
10-06-2005, 08:58 AM
Sorry but we cannot discuss this part... the dreaded rule #14...
Holowan Labs Rules Thread (http://64.20.36.211/showthread.php?t=127725)

But someone so skilled and inclined could attempt a reskin of an existing PC head. ;)

Quinlan Vos was not in Jedi Knight: Academy, someone made a mod for him:

http://www.pcgamemods.com/mod/12861.html

So maybe there is a way to use (asking the original moder first) or import this to Kottor 2.

Just my 2 cents since my 3dsMax skill are pretty bad.