PDA

View Full Version : A few questions about hosting


existy
10-23-2005, 03:03 PM
My questions are;

1.) When you host a server, is it possible to change texture detail. In game you cannot change it. Is there a line i could add to the .bat file to put it in safemode? I've tried -safemode

2.) When I set my tickets to 250 (I.E. tang1_con 250 250) It's still only 150, how can I fix that? Here's my batfile...

"C:\Star Wars Battlefront II Beta\Gamedata\BattlefrontIIEngBeta.exe" -safemode /autonet listen /resolution 800 600 /gamename Mecha /tps 30 /playerlimit 12 /playercount 1 /bots 10 /difficulty 2 /heroes 1 /hrunlock 4 /hrunlockvalue 4 /hrplayer 1 /hrteam 2 /hrrespawn 4 /hrrespawnvalue 1 /pregametime 5 /voicemode 2 /throttle 6144 /spawn 0 /netregion NA tan1c_con 250 250 tan1g_con 250 250 uta1g_con 250 250 uta1c_con 250 250 tan1c_1flag 250 250 tan1g_1flag 250 250 uta1c_1flag 250 250 uta1g_1flag 250 250/adminpw ****** /sideselect novalue /noteamdamage

Chris-h11
10-23-2005, 03:46 PM
Hmmm... IDK i tried re-ordering and changing things but it still was at 150 and i have no idea how to make it in Safe Mode... And no i dont think you can change the Texture

Chris-h11
10-25-2005, 03:42 AM
Sorry for the Double post but i think it might be the Bandwith or something making it do that I dont know why just a Guess

existy
10-25-2005, 05:53 PM
So any other thoughts? Anyone?

Carpaltunnal
10-25-2005, 06:35 PM
This appears to be another problem with the "/autonet listen" switch.

Try using a batch file to create a dedicated server then joining it. if you do it right it will take only a neglible amount more cpu time and a lot of problems will be fixed.

CT

existy
10-26-2005, 10:31 AM
but that lags badly..

Chris-h11
10-26-2005, 10:33 AM
I do dedicated and Join All the Time, Most of the Time I just do the Dedicated on another Computer but still Either way it Doesn't lag That Much

existy
10-26-2005, 01:07 PM
I only have one pc, and it lags terribly..

zerted
10-26-2005, 01:18 PM
Texture details are based on the computer connecting to the server, not the server itself. The server has no reason to render textures and does not send such information to the players which connected to it.

You don't need two PCs. You can run a dedicated server, then run the game and join your server all on one machine. Just make sure to set the server with /norender. Also, playing as a LAN game should help with some of the lag, though you won't be playing aganist people online.

existy
10-26-2005, 02:43 PM
the network icon flashes the entire game and I can barely move.. it sucks.

Chris-h11
10-26-2005, 07:50 PM
I know you Dont Need 2 I just use 2