PDA

View Full Version : Graphic issues?


Renegade Angel
10-28-2005, 03:58 PM
When I use Force Sight or Fury, those cool vuisual effects don't appear. So basically, Force Sigth doesn't work. I'm ABSOLUTELY sure it's NOT my graphic card. Help!

Achilles
10-28-2005, 06:12 PM
How about your graphics settings? I think you have to have the frame buffer effects enabled.

The Doctor
10-28-2005, 10:32 PM
The Force sight power did absolutely nothing when I used it. I never got it working.

Renegade Angel
10-28-2005, 10:42 PM
Well.... Under graphic options, Buffer Frame was gray, So I couldn't enable it. So instead I went under the game cinfig setting and changed it from EnableFrameBuffer=0 to 1. still doesn't wotk.

Darth333
10-29-2005, 12:03 AM
What kind of graphic card do you have? You video card must support Frame Buffer Effects, even if you change it in the .ini file, it won't solve the inability of your graphic card to support it. If this option is unavailable in the menu, then this is likely the problem.

Det. Bart Lasiter
10-29-2005, 12:35 AM
^^^^
You could flash your card's BIOS as well, I've never done it, but I'm fairly sure it's an end-run around the Frame-Buffer Effects option being grayed-out.

Renegade Angel
10-29-2005, 10:21 AM
How would I do that?

The_Maker
10-29-2005, 02:49 PM
I have the same problem and if your "Enable Buffer Effects" tab is blocked out then it is your graphics card ;)

Renegade Angel
10-29-2005, 05:25 PM
really? K