PDA

View Full Version : Global options problem


rut-wa jodar
10-31-2005, 01:31 PM
Does anyone know if it`s possible to save the global options,so i don`t have to keep adjusting the reinforcements etc. everytime i load the game ?

zerted
10-31-2005, 06:50 PM
What are you talking about? A server? A single-player round?

rut-wa jodar
11-01-2005, 04:31 AM
sorry i should have stated that i meant global options for singleplayer.